Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

onsdag 13. august 2014

Sesongstart

Hei,

Nå er sommerferien straks over og sesongstart nærmer seg :-)

Her kommer litt viktig informasjon:

Treninger:
Oppstart treninger i neste uke.
Første trening er tirsdag 19.august kl 17.15 - 19:00 sted: Leangen plast hall A (hall fra 18-19)
Denne treningstiden har vi også tirsdag 26. august

Utleira har fått veldig lite halltid, og det er en kabal å få til treningstilbud i hall. Vi vil derfor få noe variert treningstid, men klubben skal prøve å få til noenlunde faste tider. Dette blir mye bedre neste år med egen hall.

Det blir fellestreninger på Hoeggen fredager kl 16:00-18:00 som er frivillig. Vi anbefaler alle til å møte her. Denne treningen er det Kenneth Røstad som er ansvarlig trener for.
Kenneth vil hjelpe til på vårt lag også - velkommen Kenneth :-)

Informasjon/kommunikasjon
På grunn av at det nå vil komme mange beskjeder med kort varsel opprettes det en Facebookgruppe slik at meldinger kommer raskere frem. Ønsker at alle spillere og foreldre/foresatte som er på Facebook blir med i denne gruppen - Utleira håndball J2000/2001. Informasjon vil også bli lagt ut på denne hjemmesiden - som endrer navn til Jenter 2000/2001.
Hjemmesiden er fortsatt lagets offisielle side og påmeldinger skal skje på denne.

Spillermøte / Foreldremøte
Christine og Trude vil ha spillemøte med jentene i løpet av kort tid.
Foreldremøte blir det også snart, men trenerne vil gjerne bli litt kjent med jentene først.

Cup
Vi melder på lag på TrønderEnergicupen men for å vite hvor mange lag vi skal melde på må vi ha bindende påmelding på egen sak under.Cupen er 8.-14. september i Trondheim Spektrum
kampene spilles 1 x 25 min. Finaler 2 x 13 min med 3 min pause.

Vedrørende Røroscupen kommer vi med mer informasjon snart :-)

Lisens
Viktig at alle har betalt lisens før cup/seriestart. Faktura skal sendes hver enkelt spiller. Dersom noen ikke har mottatt denne ta kontakt med klubben.

Økonomi /Lagskasse
Laget har ikke noe god økonomi,så vi må se på muligheter for penger inn slik at vi kan gjøre ting med jentene. Vi trenger tips til dugnader, ev sponsorer. Vi har mulighet til å selge reklame på ryggen på drakten til inntekt for laget.
Klubben ønsker at vi har felles lagskasse for 2000/2001. I og med at 2001 sin lagskasse står i Utleira sitt navn er det denne som nå blir lagets kasse.