Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

søndag 17. november 2013

Uavgjort i toppoppgjør mot Strindheim

Søndag 17/11 2013. Stedet er Roseborghallen. På banen står de to eneste lagene i gruppen som fremdeles er ubeseiret etter 5 serierunder. 40 minutter med håndball senere viser tavla 14-14. To gode lag har kjempet gjennom en hel kamp og skiftet på å holde ledelsen. Resultatet er rettferdig og begge lag er fremdeles ubeseiret.

Slik kan kampen mot et meget sterkt Strindheim-lag oppsummeres. Våre jenter startet forsiktig og fremsto som litt tamme de første 10 minuttene. Midtveis i første omgang ledet Strindheim 6-3, men det var da Utleira våknet for alvor. Til pause var ledelsen borte og lagene var like langt; 7-7.

I andre omgang fulgte lagene hverandre som skygger, og selv om vi føler vi kanskje var nærmerst seieren mot slutten er vi svært godt fornøyd med uavgjort.

Angrepsspillet var kanskje litt rotete i denne kampen. Det var vanskelig å bryte gjennom det gode Strindheimforsvaret, men våre jenter tok frem noe av det vi har øvd på så snart sjansen bød seg og god skyting la grunnlaget denne gangen.

Bakover tok vi flyten ut av Strindheim gjennom å sone av wingene. Utfordringen ble å håndtere midten og streken. Dette greide vi til en viss grad, men Strindheim hadde et par veldig gode spillere i disse posisjonene som sikret ett poeng for dem.

All grunn til å være stolt av jentene nå. Høsten så langt har blitt slik vi hadde håpet, og vi kan tydelig se at spillet blir bedre for hver eneste kamp. Neste gang blir det like vanskelig; Byåsen i Nidarøhallen 1. desember.

Ørjan