Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

søndag 17. november 2013

Fremgangen fortsetter - to nye seire

Lørdag 9/11: National - Utleira 8 - 18
Søndag 10/11: Utleira - Ranheim 18 -12

En hektisk håndballhelg resulterte i to nye seire for et J01-lag som virkelig begynner å vise hva de kan. I to av de kanskje beste kampene jentene har spilt hentet jentene 4 poeng til en allerede velfylt konto.

I disse kampene hentet jentene nok en gang frem nye kombinasjoner som det har blitt terpet på i løpet av høsten. Både National og Ranheim måtte se baller i nettet etter rokering (plassbytte) og gjennombrudd fra backposisjon. Meget gledelig å se; vi snakker om samspill på høyt nivå som ble gjennomført med både fart og presisjon. Mot Ranheim ble det endelig kjørt en flott 1'er venstre som resulterte i scoring. 1'er krever god koordinasjon mellom hhv. back, wing og strek.

Mange spillere bidro med scoringer i disse kampene, et par av dem satte inn sine første for sesongen. Laget er nå i ferd med å finne formen og etablere seg i øvre sjikt i 12-årsklassen.

Ørjan