Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

mandag 21. oktober 2013

Ny bra prestasjon i andre serierunde

Søndag 20/10 ble Kattem beseiret 14-4 i Rosenborghallen. Starten ble preget av mange brente sjanser, men finsiktet ble stilt inn utover i første omgang og da kom målene.

Vi fikk oppleve rush med stor fart og mange spillere, noe som alltid gir sjanser og mål. Det er et viktig våpen vi skal ta med oss videre. I etablert angrep kjørte jentene flere av de bevegelsene vi har øvd på, og det ble scoret mål på både 1'er venstre og kryss venstre. Jentene prøvde også et par rokeringer midtback/sideback uten at det resulterte i scoring denne gangen. Sistnevnte er et avansert trekk som krever mer øvelse enn de 15 inuttene vi gjennomførte sist onsdag, og vi vil garantert få se dette igjen senere.

I forsvar ble det jobbet godt som vanlig. 4 baklengs totalt, og bare ett i andre omgang, vitner om at det det meste gjøres riktig. Keeper stanset også det aller meste som slapp igjennom. Meget godt forvar, men vi må passe oss litt for hektinger bakfra som ga et par 2-minutter og flere 3-metere i mot. Noe å jobbe med i det videre.

Vi hadde kun to innbyttere i denne kampen, og det ble tungt for flere av jentene. Det ble også utfordrende å sette sammen laget utover i kampen mtp. plassering på banen. Dersom man ikke kan stille på kamp så må det gis beskjed så vi kan hente inn erstattere.

Neste kamp er 27/10. Gruppe 1 og 3 spiller.