Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

tirsdag 15. oktober 2013

Gruppeinndeling til seriekampene 13/14

Som i fjor er spillerne inndelt i 3 grupper, hvorav 2 grupper spiller hver gang. Dette betyr at det stiller 10-11 jenter til hver kamp, og at hver spiller får 9-10 seriekamper totalt i løpet av sesongen. Skal prøve å oppdatere dersom det blir endringer i kamptidspunkt eller -datoer, men det oppfordres til å følge med på linken under "kamper" til høyre.

Vi har bare èn fast keeper på laget; Stine er derfor satt opp på alle kampene. Litt sårbar på keeperplass altså, men håper det holder.

Vi har fått et par nye spillere nå i høst. Disse er ikke fordelt enda; vi ser på det etter hvert som de får mer trening og blir klare for å spille kamper.

Det kommer ikke til å bli sendt ut varsel til de enkelte om kamper og oppmøte; det forventes at alle følger med på dette selv og gir beskjed i god tid hvis det ikke passer så vi kan sette inn erstattere.

Ørjan.