Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

torsdag 26. september 2013

Serieåpning lørdag 28/9-13

Da er det endelig klart for serieåpning; åpningskampen går lørdag 28/9 kl. 1150 i Nidarøhallen F1. Oppmøte 30 minutt før kampen. Motstander er CSK 3.

Oppdatert terminliste for hele serien ligger tilgjengelig som link under "KAMPER" til høyre på siden.

Vi har lagt ned et godt stykke trening i høst og også fått med oss TrønderEnergi-cupen. Gjennom cupen lærte vi en god del om hvor lista ligger i år. Jeg forventer at jentene nå tar frem det vi har øvd på i oppkjøringen:

* Bevegelser og kombinasjoner hos backene
* Aktive strekspillere i rom og med sperrer
* Rush og innløp fra wingene
* Utleira-forsvaret; byens beste!!
* Kondis

I tillegg kan fansen kanskje få se ett og annet innøvd trekk, for eksempel 1'eren........

Vi har fått et par nye spillere fra Steindal skole i troppen, i tillegg til at flere spillere som ga seg i vår/sommer har returnert til håndballbanen. Bra! Fra å starte sesongen i høst med 11-12 jenter var vi totalt 17 ved siste opptelling

Vi starter den første kampen i serien med de 12 spillerne som har vært med på trening hele høsten samt spilt TE-cup. De øvrige spillerne bør komme på kampen og heie på laget. Vi er èn gruppe - ett lag. Etter hvert vil det bli publisert et oppsett med navnene på de som skal spille hver enkelt kamp.

Dersom noen ikke kan møte på lørdag, så gi beskjed til meg snarest.

Ørjan.