Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

mandag 30. september 2013

God serieåpning av jentene

Jentene møtte et veldig bra Charlottenlund-lag i Nidarøhallen på lørdag. Etter en jevn kamp greide vi å komme et par mål foran i målprotokollen før sluttsignalet gikk, og 16-14 er et resultat det står stor respekt av. I motsetning til fjoråret så er vi nå i slag allerede fra starten av serien.

I angrep kunne fansen se at backene hadde trent bevegelser og innspill sammen med Emil og J2000. Wingene startet hurtig på rush, tok initiativ bak etablert forsvar og gjorde seg spillbare. På strek fikk vi se både vendinger og sperrer. Det ble scoret fra alle posisjoner på banen.

CSK hadde veldig gode spillere i stallen og fine bevegelser i angrep, men ordentlig Utleira-forsvar og keeperspill i toppklasse gjorde det vanskelig å score.

I denne kampen meldte alle spillerne seg på med gode prestasjoner. Hvis hver enkelt av spillerne tenker seg om, så kommer de helt sikker på èn eller flere avgjørende situasjoner underveis: Et innpill, en rushpasning, blokkering, strafferedning eller et skudd. Alt er like viktig for å vinne kampen.

Neste kamp går et godt stykke ut i oktober, og vi har nå noen uker med trening for å bli enda bedre. Det skal drilles mer på  bla. backbevegelser og trygghet rundt avtalte trekk.

Kommentèr gjerne under innleggene på bloggen; vi trenger en levende nettside hvor både fans og støtteapparat viser sitt engasjement.

Satser på et foreldremøte om ikke lenge. Melding kommer.

Ørjan.