Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

torsdag 13. februar 2014

God poengfangst i januar

Januar måned ble god for Utleira J2001. Motivert av en flott høstsesong gikk jentene rett på sak og leverte varene i 3 kamper på rad første måneden i 2014. Det har vært mye sykdom i troppen i januar og treningene har blitt preget av dette. Det at vi henter hjem 6 poeng i samme periode er meget sterkt.

Kattem-Utleira 3-22
Kattem stilte nok ikke med sitt sterkeste mannskap, så motstanden ble dessverre ikke helt topp i denne kampen. Våre jenter greide likevel å konsentrere seg og holde fokus; det er en fin egenskap. Laget brøt en barrière da de scoret over 20 mål for aller første gang. Kun 3 baklengs, hvorav ingen i første omgang, bekrefter at jobbingen i forsvar ble holdt oppe gjennom hele kampen.

Malvik-Utleira 9-13
Malvik-oppgjøret var spesielt. Tross tabellsituasjonen er dette et meget godt lag som er vanskelig å møte hjemme i Malvikhallen. Vårt utgangspunkt før kampen var ikke enkelt, med flere bortreise spillere og 3-4 stk. som kom rett fra sykesenga uten trening i kroppen. Desto mer gledelig var det derfor å se at noe av det vi har terpet på ble plukket frem. I sum kan vi vel si at kampen var litt rotete fra vår side, men bleke og tynne jenter med både hoste og hodepine holdt likevel stand. NB! Malvik spilte lenge jevnt med Utleira i denne kampen, men ble felt av for svak skyting fra distanse.

Utleira-National 18-11
Kort oppsummert: Meget god førsteomgang, slurv i andre og mange jenter på scoringsstatistikken. Altså både gledelige ting og noen utfordringer. Alt i alt var vi fornøyd etter kampen, og nok en gang leverte laget antall scoringer opp mot 20 i løpet av en kamp. Det er vanskeligere enn man tror, men samtidig skal vi huske at de nå spiller i 13-årsklassen og det er nok på det nivået vi forventer at det må ligge dersom man skal fortsette å vinne håndballkamper.

For Utleira-fansen representerer tabellen pr. i dag særdeles hyggelig lesing. Likevel er det skrittene jentene tar fremover rent håndballmessig vi skal glede oss mest over. De tøffeste kampene er de vi har foran oss nå på våren, og da er det spesielt hyggelig å registrere bra oppmøte og knallinnsats på treningene for tiden.

Ørjan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar