Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

torsdag 9. januar 2014

Sommereventyret i Meråker

Dersom noen av våre jenter ønsker å oppleve noe helt spesielt i sommerferien og samtidig utvikle seg som håndballspiller, foreslår jeg å sjekke ut Sommereventyret i Meråker - se link nedenfor. Gjennom 5 flotte dager i Meråker får deltagerne trening i topp fasiliteter, oppfølging fra kompetente og erfarne trenere/toppidrettsutøvere, samt nye venner fra hele landet.

Sommereventyret har et knallbra opplegg for mange forskjellige idretter, bla. fotball, ski, skiskyting og langrenn. Skigruppa i Utleira har hatt mange utøvere på Sommereventyret gjennom flere år, og det er veldig populært blant både unger og foreldre. Flere fra skigruppa skal reise oppover også denne sommeren, blant annet Anna Emilie og Tonje.

Det koster noen kroner å være med, men jeg kan garantere at det er mye valuta for pengene. Alt er inkludert i prisen: Trening, aktiviteter, diverse utstyr, kost og losji. Det er i praksis en sommerleir for barn og ungdom med fokus på fysisk aktivitet, sosialt miljø og sportslig utvikling. Ungene kommer hjem fulle av motivasjon, med røde kinn og glød i øynene. En opplevelse for livet som anbefales på det sterkeste!

http://www.sommereventyret.no/#


Ørjan.


2 kommentarer:

  1. Veldig bra opplegg, vår eldste datter har deltatt på håndballaktiviteten som foregår der, anbefales

    SvarSlett
  2. Stine har meldt seg på den første uken, håper flere blir med :-)

    SvarSlett