Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

tirsdag 10. desember 2013

Høstsesongen ble avsluttet med stil - Seier 19-16

Etter en periode litt under pari viste jentene styrke da Charlottenlund ble slått 19-16 sist søndag. Med dette kan vi trygt si at laget er tilbake på sporet.

Før kampen var vi alle veldig spent, men fokusert trening den siste uken gav resultat. Vi har trent på oppspill og skudd fra distanse, innspill til strek samt agressivitet og skudd fra kort hold. På søndag produserte jentene mål i alle nevnte situasjoner. 19 mål lar seg høre; vi skal huske at det spilles i totalt 40 minutt.

Bakover ble det jobbet hardt som vanlig, men den senere tiden har vi sluppet inn for mange mål. Det velkjente Utleira-forsvaret har slått noen sprekker og det må vi ta opp igjen etter nyttår. Det er ikke mye som skal til før forsvaret igjen er tett; det handler om litt bedre jobbing sidelengs, å komme sammen rundt lukene og å fjære når motstanderen finter.

Vi hadde 1 innbytter i første omgang og 2 i andre. Det er i minste laget ift. både byttefrekvens og det å ha alternativ på alle plasser. All ære til jentene som sto kampen ut med korte pauser og spill på litt uvante plasser.

Høstsesongen ble altså avsluttet på flott vis mot et godt lag. CSK spiller fin håndball og det er en prestasjon å ta hjem en seier i en så jevn bortekamp. Seks seire, èn uavgjort og ett tap er fasiten for høsten. Flott og gledelig! Ikke alle håndballfas kan suge på slike karameller nå i julepausen. I januar starter vårsesongen og vi satser på å holde trykket oppe.

Verdt å nevne sånn avslutningsvis: Høstsesongen ble avrundet på den aller mest smakfulle og spektakulære måten. Et glimrende rush på venstre, en utsøkt tversoverpasning og scoring på, hold dere fast, FLYGER!!!! Til forveksling likt landslaget....